FOTO | Robbie Williams şi soţia sa au devenit părinţii unei fetiţe cu ajutorul unei mame surogat

Robbie Williams a devenit din nou tătic la 44 de ani

Cuplul format din Robbie Williams și Ayda Field au anunțat, vineri, pe Instagram, că au devenit părinții unei fetițe după ce au apelat la o mamă surogat.

Soția cântărețului a fost cea care a dezvăluit venirea în familie a celui de-al treilea copil al cuplului, o fetiță pe nume Colette, adusă pe lume de o mamă surogat, potrivit mirror.co.uk.

În imaginea publicată de Ayda Field pe Instagram se vedea o mânuță de bebeluș alături de mâinile fraților și părinților lui.

'Am păstrat un secret foarte special! Suntem încântați să împărtășim cu voi că avem o fetiță…și să-i urăm bun venit în lume lui Colette (Coco) Josephine Williams! A fost o cale foarte lungă şi dificilă pentru a ajunge aici, acesta fiind motivul pentru care am păstrat acest lucru secret.

Familiile vin în toate formele și această micuță domnișoară care este din punct de vedere biologic a noastră a fost purtată de o mamă surogat căreia îi vom fi veșnic recunoscători. Suntem fericiți să avem această fetiță în viață și ne simțim binecuvântați că trăim într-o lume care a făcut acest lucru posibil.

Ca și cu Teddy și Charlie, vă rugăm să-i respectați intimitatea lui Coco și să ne permiteți să creștem în echipa noastră de 5, a fost mesajul postat de Ayda din partea ei și a lui Robin Williams.

Robbie Williams, în vârstă de 44 de ani, şi Ayda Field, în vârstă de 39 de ani, s-au cunoscut în anul 2006 și s-au căsătorit în anul 2010,  în cadrul unei ceremonii spectaculoase, ce a fost organizată la vila pe care artistul britanic o deţine la Los Angeles.


Gigi mână de aur. Becali a câștigat 240 de milioane de euro doar de la FCSB. Marea lui ambiție: „Vreau ca până în 2028 să câștig un miliard de euro din fotbal!'


Mai multe articole