De Alina Serea,

Toţi spectatorii erau nerăbdători să-l revadă în acţiune pe titanul Radu Beligan, de această dată în rolul marelui mafiot Nikolay Rodnin. Înainte de intrarea în scenă a maestrului, luminile s-au stins. Pe fundal se auzea doar muzica, iar silueta actorului putea fi desluşită. Lamia Beligan a intrat şi ea în scenă şi dialogul început într-o notă comică-ironică. Apoi a venit și Maia Morgenstern și a început comedia propriu-zisă, scrie ziarulring.ro.
„Amândoi suntem la fel: nişte animale!”, i-a spus mafiotul, interpretat inegalabil de Radu Beligan. „De câte ori tu şi Nicky faceţi sex pe noapte?”, a întrebat el.
„Aaa, bine… de câte ori o faceţi pe săptămână, pe lună… pe an?!”, a venit următoarea replică, prefaţând acţiunea care se înfierbânta.
La 96 de ani, Radu Beligan a intrat în „Cartea Recordurilor” drept actorul cel mai longeviv care continuă să joace pe scenă. Înaintea premierei din Capitală, maestrul s-a recules în cabina sa, mai ales că înainte cu o seară a jucat la Iaşi şi a doua zi avea spectacol la Constanţa.