„Semizeul” Liviu Teodorescu, sub papuc

Liviu Teodorescu a lansat videoclipul ”SemiZeu”, pentru care a colaborat din nou cu vloggerii de la Noaptea Târziu.  Băieții joacă roluri de gangsteri bine ținuți sub papuc de către parteneră în această poveste video cu versuri și imagini amuzante. De această dată fetele sunt cele care dictează, se joacă playstation și beau bere, în timp ce băieții mănâncă sănătos.

Liviu Teodorescu a devenit cunoscut după participarea la concursul Vocea Romaniei. În 2016, artistul a câștigat cel de-al nouălea sezon al emisiunii-concurs „Te cunosc de undeva”. Printre piesele sale de succes se numără single-uri precum „Obsesie”, „Cine m-a pus”, „Așa e ea #Dulce”. Recent, artistul a lansat împreuna cu Killa Fonic piesa „ Lista de păcate”.

El colaborează, de asemenea, cu platforma de surprize caritabile I wonder, care poate intermedia pentru fani o întâlnire în studio cu artistul, unde vor înregistra o melodie. De asemenea, Liviu poate trimite fanilor o urare video personalizată –binevenită la o aniversare sau înainte de un examen. Toate aceste experiențe, în care artistul se implică benevol, generează fonduri pentru copiii bolnavi ajutați de Fundația Ringier.

Vloggerii de la Noaptea Târziu au ajuns să aibă cel mai mare canal de vlogging românesc, cu un milion de abonați. Clipurile lor au zeci de milioane de vizualizări sau chiar un million de vizualizări în unele cazuri.  Ei au fost implicați în proiectele Next Big Vlogger (Coca Cola, McCann) si Swap de Vloggeri (Telekom, Leo Burnett), premiate cu aur la Gala EFFIE 2018.

În perioada examenelor, clipul ”Mă doare la bac” al vloggerilor a avut mare succes. În clip apar Marius Moga, frații Munteanu, Selly, Sebastian Coțofană, BroMania, Dorian Popa.

Mai multe articole