Simona Gherghe e însărcinată a doua oară. Cine a dat-o de gol, în direct, la TV

Suspiciunile că Simona Gherghe este însărcinată a doua oară au fost spulberate. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct va deveni mamă din nou. Jurnalista a fost dată de gol de Dan Capatos, colegul ei de trust, în direct, în urma unei gafe.

În ultima perioadă, Simona Gherghe a evitat să răspunsă dacă este sau nu însărcinată pentru a doua oară. Adevărul a ieșit, însă, la iveală, fără voia ei.

În momentul în care a citit o știre speculativă referitoare la acest subiect, Dan Capatos a mărturisit adevărul, fără să vrea: „V-am zis eu?!”, s-a dat de gol el, fără să realizeze că știrea citită era una… cu semnul întrebării, scrie Revista Viva!.

De altfel, Dan Capatos a avut-o invitată, în urmă cu două săptămâni, pe Andreea Bălan care este și ea însărcinată a doua oară.

În septembrie, Simona Gherghe spunea că își mai dorește un copil, dar încă nu e pregătită.

Simona Gheorghe a născut pe 23 mai 2017 o fetiță. Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu (foto) au de mai mulți ani o relație.

Săndulescu este un cunoscut consultant politic și este cel care i-a redactat discursul lui Theodor Stolojan, în anul 2004, când liberalul și-a anunțat retragerea din cursa prezidențială.


Citește și Maria Constantin a lăsat miresele cu ochii în soare. Trebuia să defileze la târgul dedicat lor, dar n-a mai ajuns


Mai multe articole