Mergi direct la conținut »
Simona Halep și iubitul său, Toni Iuruc, sărut pasional pe plajă la Mamaia
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Simona Halep și iubitul său, Toni Iuruc, sărut pasional pe plajă la Mamaia

Simona Halep și iubitul său, Toni Iuruc, sărut pasional pe plajă la Mamaia

Simona Halep (27 de ani) și iubitul său, Toni Iuruc (40 de ani) au fost surprinși ieri pe o plajă din Mamaia, sărutându-se pasional. Fotoreporterii Click au surprins momentul intim, mai ales că cei doi nu se mai feresc de ochii lumii.

De Dragoș Tănase,

FOTO: Mihai Ionescu/Click!

Simona trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Toni Iuruc, machedonul miliardar care n-a lipsit de la niciun antrenament și de la niciun meci al campioanei.

Jucătoarea de tenis se află într-o bine meritată vacanță, în urma câștigării turneului de la Wimbledon, după o finală de vis cu Serena Williams.

FOTO: Mihai Ionescu/Click!

Simona și Toni au primit, miercuri seara, binecuvântarea părinților campioanei de la Wimbledon, la un restaurant din Parcul Herăstrău, chiar după ceremonia impresionantă de pe Arena Națională în care a prezentat trofeul, scrie Click.

Iuruc apare și în imaginile de la balul organizat la Wimbledon în cinstea câștigătorilor din acest an, chiar dacă a avut grijă să nu se așeze niciodată lângă Simona, ci lângă prietena acesteia, actrița Irina Antonie, partenera de viață lui Cosmin Hodor, manager de comunicare în echipa Simonei.


Toni Iuruc, primul din stânga, alături de Simona Halep, actrița Irina Antonie și iubitul acestei, Cosmin Hodor, la Dineul Campionilor de la Wimbledon (FOTO: Hepta)
 
 
Close
Close
Închide