Sonny Flame feat. Connect-R – Prinț și cerșetor | Un videoclip la care o să râzi mult

Remarcam cu totii ca majoritatea pieselor romanesti lansate in ultima vreme sunt triste, suicidale, ”adanci” sau, in cel mai bun caz, romantice. Exact de acest lucru s-au ferit Sonny Flame si Connect-R cand au scris ”Print si cersetor”- probabil prima piesa vesela ce se lanseaza in 2018. Dincolo de  ”m-ai parasit, nu te pot uita, tu esti fericirea mea”, Sonny Flame si Connect-R incearca sa (ne) reaminteasca un lucru extrem de simplu: este vara, oameni buni! Iar vara, prin definitie, este facuta pentru distractie, pentru plaje insorite, pentru petreceri ce tin pana dimineata si, de ce nu, pentru aventuri ascunse de in corturile din Vama Veche.

”Nu inteleg de ce, in ultima vreme, toata lumea este trista. Luati o pauza, oameni buni! Ridicati ochii din laptop-uri si din telefoanele mobile. Priviti pe geam! E vara! E cald! E vremea sa urcati in tren si sa dati o fuga la mare.  E vacanta! Fugiti in concediu sau, macar un weekend si distrati-va! Despre asta este vorba in piesa asta. ” a declarat Sonny Flame.

Pentru ca ”Print si cersetor” este un single  aduce buna dispozitie, ce te indeamna sa uiti  de examene sau de sefi artagosi, este o piesa vesela, cu un text colorat. Ca, pana la urma, ce ne adduce vara? In 2018 ne adduce un greier cu… chitara.

La filmarile videoclipului s-a ras mult. Toata lumea era obosita: Natanticu venea dupa o zi intreaga de filmari, Sonny Flame si Connect-R erau dupa un weekend plin de concerte. In ciuda oboselii, cand Natanticu a inceput sa mimeze textul piesei, toti cei de fata au izbucnit in ras. Practic, despre asta este vorba in intregul videoclip: ras, improvizatie, umor fin. Iar cee ace se vede in intregul videoclip, reactiile artistilor sunt pe bune, fara pic de regie. Iar pentru filmari, alaturi de Sonny flame si Connect-R au fost alaturi cei de la InnocenS Concept Store.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/hForaS9Hp8M” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Mai multe articole