Mergi direct la conținut »
Soția lui Gigi Becali, impecabilă la nunta fiicei, Teodora. Apariție de vis! Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Soția lui Gigi Becali, impecabilă la nunta fiicei, Teodora. Apariție de vis!

Soția lui Gigi Becali, impecabilă la nunta fiicei, Teodora. Apariție de vis!

Luminița, soția lui Gigi Becali, a fost una dintre cele mai rafinate apariții de la nunta fiicei sale mai mari, Teodora.

De Daria Maria Diaconu,

Soacră mică, Luminița Becali a radiat de fericire la cununia religioasă a teodorei cu Mihai. Luminița Becali a fost nedespărțită de partenerul ei de viață, Gigi Becali. Cei doi au arătat fără reproș. dacă Gigi Becali a purtat un costum făcut la comandă de designerul Alexandru Ciucu, Luminița becali a adoptat un look plin de rafinament.

Nevasta omului de afaceri și-a făcut apariția într-o rochie lungă, de culoare nude, cu inserții argintii în partea de sus. Look-ul a fost completat și de o coafură pe măsură, un coc lejer, dar și de un machiaj foarte discret.

Gigi Becali și Luminița au împreună trei fete: Teodora, Alexandra și Cristina.

Și celelalte două fete ale cuplului au arătat extraordinar de bine. Alexandra s-a afișat la nunta surorii ei într-o rochie de culoare bleu, sexy. cristina becali a purtat o rochie de culoare roz și a fost una dintre domnișoarele de onoare ale Teodorei.

Luminiţa îl ştie pe Becali de când ea avea 14 ani, iar el 26 de ani, şi de atunci familiile lor au pus la cale căsătoria dintre ei. Un detaliu mai puțin știut despre Luminița și Gigi Becali este că între aceștia există o legătură de rudenie: sunt verișori de gradul trei.

„O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul III, ea e cu 12 ani mai tânără decât mine”, dezvăluia chiar Gigi Becali.

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat al României
Recomandări

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat al României

 

Omul de afaceri mărturisea, într-un interviu, că nu obișnuiește să-i spună foarte des soției sale „te iubesc”.

„La mine romantismul e în inimă, nu în verb. Nu-s poet, dar sunt un soţ şi un tată bun. Îi spun soţiei că o iubesc, dar nu des”, afirma Gigi Becali

Teodora Becali, fiica lui Gigi Becali, și a alesul ei, Mihai Mincu au făcut cununia religioasă sâmbătă. Mirii au ajuns, în jurul orei 17.00, la biserica Sfântul Spiridon Nou din București, iar apoi au mers laSnagov pentru petrecere.

FOTO: Sorin Cioponea

Close
Închide
  Close