MENIU CAUTĂ
16 Iul. 2014 19:40 , de Alina Dan

SUPER-SEXY Alexandra Stan şi-a ÎNNEBUNIT FANII! FOTO

Distribuie

Artista se află, în prezent, în turneu internaţional şi, mai sexy ca oricând, încinge secenele.
Zilele acestea, Alexandra susţine concerte în Turcia şi, între două reprezentaţii, se relaxează la soare.
Vedeta are un trup de invidiat, astfel că apariţiile ei pe scenă sunt de-a dreptul incendiare.
După ce şi-a vindecat rănile fizice şi sufleteşti şi şi-a reglat conturile cu Marcel Prodan, bărbatul care a băgat-o în spital în urma unor lovituri puternice, senzuala artistă Alexandra Stan a revenit cu forţe proaspete pe piaţa muzicală. Interesant este că, deşi a avut o pauză artistică destul de lungă, fanii din străinătate nu au uitat-o, ba chiar i-au trimis pe site- urile de socializare mii de mesaje de încurajare, arătându-şi totodată şi indignarea faţă de faptele impresarului bătăuş.
Şi, pentru a-şi recompensa admiratorii pentru grija purtată, solista a pornit în turneul internaţional Cherry pop, urmând a susţine concerte în Antalya, Cancun, Tokyo şi Osaka. Totodată, Alexandra pregăteşte lansarea unui nou single, Dance', pe care l-a înregistrat de curând şi pentru care a realizat o şedinţă foto incendiară, ce-i lasă la vedere tatuajul cu portativ şi note muzicale.

Poate cânta piesa «Mr. Saxobeat»

Cântăreaţa este fericită că, în urma procesului cu Marcel Pavel, a avut câştig de cauză, astfel că şi-a recâştigat dreptul de a interpreta vestitele piese Million' şi Mr. Saxobeat'. Pentru că în perioada de refacere solista a avut foarte puţine concerte, acest turneu este mană cerească pentru ea, urmând a reveni în ţară cu aproape 50.000 de euro, suficient cât să se redreseze pe plan financiar.

Comentarii