MENIU CAUTĂ
, de Alina Dan

SUPER-SEXY. Giulia, ÎN DESUURI DE MĂTASE, pe PATUL RĂVĂŞIT | FOTO

Distribuie

„My life” este o piesă de dragoste emoționantă și optimistă deopotrivă, iar videoclipul regizat de Iulian Moga a€“ o pune pe Giulia față în față cu o veche pasiune: dansul. Povestea clipului o aduce în prim-plan pe artistă în intimitatea dormitorului, vânată de nenumărați admiratori, unul mai determinat decât celălalt. Punctul culminant constă într-un moment inedit de dans contemporan
„«My life» este o piesă reprezentativă pentru cariera mea muzicală. Simțeam nevoia să mă reinventez ca artist, să îmbrățișez noi provocări, iar aceste lucruri s-au întâmplat alături de gașca Hahaha Production. Clipul este simplu, dar expresiv. Personajele masculine reprezintă tipologii cu care orice femeie se întâlnește de-a lungul vieții. Cât despre coregrafie, pot spune că am exersat enorm pentru că mi-am dorit să iasă perfect”, declară artista.
Giulia a început să cânte la șase ani, iar la doar unsprezece ani își lansa primul album solo. Un an mai târziu avea să intre în lumea televiziunii, pentru că ulterior să cucerească radiourile atât ca membră a trio-ului Candy, cât și ca artist solo sau prin colaborări inedite.

Citește mai multe despre Giulia pe Libertatea.

Comentarii