Mergi direct la conținut »
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme

Premieră Libertatea.ro. Trupa Datina iubește pe furat! Videoclip cu cascadori, cai și multă iubire!

Trupa Datina, una dintre cele mai longevive formaţii de muzică etno, lansează azi un nou videoclip, la piesa „Să iubeşti doar pe furat”. O producţie Sprint Music, în regia lui Claudiu Stan, în videoclipul căreia s-au folosit cei mai tari cai de cascadorii, precum şi cascadorii Lupii Albi de la Târgovişte.

„Trupa Datina este de 15 ani în atenţia fanilor săi, aşa că îi surprindem azi cu un nou videoclip, la piesa „Să iubeşti doar pe furat”, şi le mulţumim tuturor pentru susţinere! Clipul este filmat la Târgovişte, în regia lui Claudiu Stan, după o idee de-a noastră, iar din punctul meu de vedere este cel mai bine realizat videoclip al trupei Datina, în cei 15 ani de carieră! Ne bucurăm că povestea a ieşit aşa cum am vrut s-o transmitem noi şi ne dorim ca atât piesa, cât şi videoclipul „Să iubeşti doar pe furat” să ajungă la inimile ascultătorilor. Piesa este compusă de Daniel Alexandrescu, cu care suntem la prima colaborare şi, credem noi, a ieşit foarte bine. Este, de altfel, prima piesă care nu este exclusiv compusă de Datina. În clip apar caii şi cascadorii de la Lupii Albi, cărora le mulţumim pe această cale că ne-au ajutat în povestea asta frumoasă!”, spune Marius China, liderul trupei Datină şi managerul Sprint Music.

“A fost foarte distractiv la filmări, caii sunt spectaculoşi, videoclipul a ieşit pe gustul nostru, aşa că va invităm cu drag să-l urmăriţi!”, a adăugat şi Andreea Pavăl, de la Datină.