Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Un model cu sindromul Down a defilat pe scenă New York Fashion Week. "Am vrut să arăt lumii că nu există bariere"

Un model cu sindromul Down a defilat pe scenă New York Fashion Week. „Am vrut să arăt lumii că nu există bariere”

Marian Avila, un model de 21 de ani din Spania cu sindrom Down, și-a împlinit visul de a merge la New York Fashion Week datorită unui designer din Atlanta. Avila este din zona Benidorm, în provincia Alicante, în estul Spaniei, pe coasta mediteraneană.

„M-am simțit foarte fericită și mi-a plăcut foarte mult scena”, a spus Avila. „Am vrut să arăt lumii că nu există bariere”, a spus ea, care a fost prezentă la un bal organizat de designerul Talisha White.

„Ea a fost un supermodel ocupat”, a spus White despre atenția Avilei și visul ei în Statele Unite, țara de origine și în întreaga Europă, potrivit dailymail.co.uk.

„Misiunea afacerii mele este de a schimba lumea , la un moment dat, dar știu că nu voi face asta doar făcând  rochii drăguțe . Vor fi femeile care poartă aceste rochii frumoase „, a spus White. „Oamenii ca Marian Avila și Tae McKenzie, care distrug limitele în industria modei”, a mai spus designerul.

„Mă bucur foarte mult pentru ea. Se întâlnește cu Vogue. Se întâlnește cu Harpers Bazaar. Se întâlnește în diferite showroom-uri, în diferite agenții de modeling”, a spus White.

Avila a defilat alături de modele de toate vârsteșe, inclusiv Tae McKenzie, care folosește un scaun cu rotile.
McKenzie are o formă rară de epilepsie care provoacă accidente vasculare cerebrale.

Ea a declarat pentru WFMY2 că dorește să o facă în New York Fashion Week pentru a încuraja alte femei și fete. „Sunt atât de mulți oameni în situația mea care nu cred că dramele sunt posibile”, a spus ea. Nu e nimic ce nu poți face. Doctorii pot spune un lucru, dar Dumnezeu are întotdeauna ultimul cuvânt „, a adăugat McKenzie.

Citește și

EXCLUSIV/ Adevărul din spatele carierei de fotomodel. O tânără din România strălucește la Milano: „Ți se refuză un job dacă ai cu jumătate de centimetru în plus pe șolduri”