Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Un nou inel cu diamant. E pe drum și-un nou copil? Prietenii au început să vorbească: Valentina Pelinel ar fi însărcinată!

Un nou inel cu diamant. E pe drum și-un nou copil? Prietenii au început să vorbească: Valentina Pelinel ar fi însărcinată!

Se vede în fotografii, o spun și cei din jur: Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt mai fericiți ca oricând. Iar motivul nu e doar că se bucură unul de altul, ci la mijloc ar mai fi o veste mare. Nu puțini au fost cei care au lansat zvonul că Valentina Pelinel ar fi însărcinată, că un nou copil ar fi pe drum!

De Petre Dobrescu,

Au trăit o poveste de dragoste mai ceva ca într-o telenovelă. Valentina a rămas însărcinată cu primul ei copil în timp ce paretnerul său se afla în spatele gratiilor. Și tot în penitenciar, fostul boss dinamovist divorța de a doua soție pentru a fi liber pentru cea care i-a dăruit un băiețel. Acum, sunt mai fericiți ca oricând, de când familia lor s-a întregit.

Mai mult, Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt pregătiți pentru al doilea copil. Iar persoane din jurul lor chiar s-au grăbit să lanseze zvonul că Valentina Pelinel ar fi din nou însărcinată și că nunta ar urma să vină la pachet cu… botezul! Până una-alta, pe degetul Valentinei a apărut un nou inel superb, cu diamante. Cel mai probabil un cadou de la viitorul ei soț. Cadou care se adaugă celorlalte, vacanțele peste hotare, în Italia, Franța și Grecia.

Sunt împreună de cinci ani

Recent, Cristian Borcea dezvăluia că Valentina e „ca și luată” de aproximativ 5 ani, de când durează idila lor. Fostul dinamovist a mai fost însurat cu Alina Vidican, de care s-a despărțit, oficial, în perioada petrecută în penitenciar. Borcea a mai fost căsătorit cu Mihaela, cu care a rămas în relații foarte bune și au încă afaceri împreună.

Pe lângă Milan, băiețelul său din relația cu Valentina, el mai are trei copii din prima căsătorie, doi din a doua și o fiică dintr-o relație neoficială, căreia îi plătește însă pensie alimentară.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ A început goana după rechizite! Câţi bani cheltuie părinţii pentru noul an şcolar