Mergi direct la conținut »
Un soț i-a îndeplinit fantezia sexuală partenerei sale. Partidă amoroasă în trei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Un soț i-a îndeplinit fantezia sexuală partenerei sale. Partidă amoroasă în trei

Un soț i-a îndeplinit fantezia sexuală partenerei sale. Partidă amoroasă în trei

Un soț i-a îndeplinit fantezia sexuală soției sale chiar de ziua sa de naștrere. Femeia și-a dorit o partidă de amor în trei.

De Dana Aramă,

Scriitorul Grand Stoddard a vorbit despre experiența sa într-un text pe care l-a scris pentru site-ul Men’s Health. Acesta a explicat că partenera sa de viață și-a dorit dintotdeauna o partidă de amor în trei. Cum de ziua ei de naștere, când împlinea 30 de ani, acesta i-a spus lui Grand că nu-și dorește nici haine, nici bijuterii, acesta s-a gândit să-i îndeplinească fantezia sexuală.

„Am început să mă gândesc că aș putea să-i îndeplinesc fantezia. Și cum scriu texte despre sex, s-a întâmplat ca o tânără să îmi scrie pentru a mă felicita pentru unul dintre ele. Acela a fost momentul în care a încolțit ideea în mintea mea”, a povestit Grand.

Grand a început să vorbească cu tânăra respectivă, pe nume Carla, care i-a mărturisit că dintotdeauna și-a dorit să facă sex în trei, cu un bărbat și o altă femeie, la fel ca soția lui, potrivit milenio.com

După ce a văzut-o pe Carla în fotografii, Grand i-a rezerbvat un bilet de avion pentru a-l însoți pe el și soția sa într-un hotel din Vancouver, Canada. Înainte de sosirea Carlei, cei doi soți s-au gândit dacă acesta era cu adevărat reală și avea să vină la hotel, însă temerile le-au fost spulberate odată cu apariția tinerei.

„A fost un sfărșit de săptămână incredibil. În prima zi am coborât doar la bar pentru a cumpăra apă, fiindcă eram morți de sete și de oboseală. Au fost mai multe ore de sex intens”, a încheiat scriitorul povestea.

Citește și: Politica i-a învrăjbit pe Vladimir Găitan și pe Tudor Chirilă! Veteranul actor nu mai vrea să joace pe aceeași scenă cu tânărul său coleg

 

Close
Închide
  Close