Reacţia modelului internaţional? A intentat divorţul, deşi la mijloc este şi un băieţel de 2 ani.

„În ciuda faptului că acesta este sfârşitul căsătoriei lor, ei se iubesc, se sprijină şi se respectă reciproc, atât în calitate de părinţi ai fiului lor, cât şi în calitate de membri ai familiei lor”, a adăugat o sursă apropaită a familiei, care a dezvăluit faptul că despărţirea a avut loc cu câteva luni înainte.

Actorul britanic şi modelul australian, unul dintre îngerii casei Victoria’s Secret, şi-au început relaţia în 2007 şi s-au căsătorit după trei ani.

Miranda Kerr, în vârstă de 30 de ani, a născut un băieţel, Flynn, în ianuarie 2011.

Presa internaţională a afirmat că relaţia cuplului a fost „zguduită” din temelii în decembrie 2012, când numele Mirandei a fost asociat cu cel al actorului Leonardo DiCaprio. Cunoscutul model a generat tot felul de speculaţii, după ce a fost văzută la o petrecere, la New York, cu starul hollywoodian. Miranda Kerr petrecuse o primă noapte alături de Leonardio DiCaprio, cu ocazia aniversării actorului, pe 10 noiembrie. Apoi, cele două staruri au luat cina alături de alţi prieteni, pe 21 noiembrie, şi s-au distrat din nou împreună, la inaugurarea unui club de noapte, pe 30 noiembrie, alături de Cameron Diaz.

2_35bd0f.jpgIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Urmărește-ne pe Google News