Valentina Pelinel a născut. Vedeta și-a strâns, în sfârșit, ”bebelușul poznaș” în brațe

După ce Andreea Tonciu a născut la primele ore ale dimineții, și Valentina Pelinel a ajuns la spital și a adus pe lume un băiețel.

Andreea Tonciu a născut. Fetița ei a primit nota 10 la naștere

Prima poză cu Andreea Tonciu şi cu fetiţa ei, după naştere | FOTO

Sarcina Valentinei depășise deja termenul de ceva vreme. Vedeta a născut un băiețel perfect sănătos. Porivit Antena Stars, micuțul se va numi Milan Cristian.

Presupusul tătic Cristi Borcea are acum 7 copii: 3 cu prima soție, Mihaela, 2 cu a doua soție, Alina Vidican, unul cu fosta lui avocată, Simona Dana Voiculescu și unul, abia venit pe lume, cu Valentina Pelinel.

EXCLUSIV/ ”Bebeluș poznaș” i-a sabotat planurile! Motivul pentru care Pelinel își dorește să nască azi!

Valentina Pelinel este una dintre româncele care s-au bucurat de mare succes în afara țării, ca model. ea a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, de care s-a separat în anul 2014.

În pragul Anului Nou, Cristi Borcea a primit o vizită-surpriză la Arestul Central: Valentina Pelinel, cea despre care se spune că ear fi amanta lui, potrivit observator.tv. Atunci, blonda a fost suprinsă ieșind din clădire îmbrăcată într-un pardesiu albastru închis, nearanjată şi cu părul uşor răvăşit. Ea nu a dorit să acorde nici o declarație și a urcat, grăbită, în mașină.

EXCLUSIV / Condiții de regină și cheltuieli de 6.000 de euro pentru Pelinel! Borcea i-a organizat nașterea din penitenciar!

De altfel, în luna octombrie, Cristi Borcea şi-ar fi petrecut mare parte din permisia obținută pentru botezul fetiţei, cu Valentina Pelinel. Afaceristul a stat atunci doar trei zile cu familia, s-a distrat la botezul la care naş a fost Gigi Becali, apoi ar fi mai petrecut alte două zile în libertate, cu amanta, deşi soţia ştia că s-a întors în spatele gratiilor.

Mai multe articole