VIDEO/ Andrei Aradits ia pauză de la actorie, de dragul băiatului său: „Are examenul de Capacitate”. Fac matematică împreună

Nu mai e mult până să intre pe micul ecran serialul „Vlad', pregătit încă de anul trecut de PRO TV, iar Andrei Aradits, interpretul rolului principal, abia așteaptă să se vadă și să vadă dacă va avea succes. Cu filmările la primul sezon încheiate, își permite acum să ia o pauză, una binevenită, pentru că fiul lui are nevoie de prezența și sprijinul lui.

Andrei Aradits face matematica chiar și în parc

De când a devenit tată, Andrei Aradits a încercat să-și gestioneze timpul astfel încât să stea suficient de mult cu fiul său, Eric. Acum, că nu mai face televiziune „la foc continuu', ca atunci când era jurat în „Te cunosc de undeva!', iar filmările pentru serialul „Vlad' au luat pauză, actorul a decis să se ocupe și mai mult de educația băiatului său. „Până începe sezonul 2, dacă va avea audiență, am niște timp liber. Mi-am propus să stau mai mult concentrat pe educația lui fii-miu, pentru că e în clasa a VIII-a și are examenul de Capacitate', ne-a mărturisit la Interviurile Libertatea Andrei, recunoscând că a redescoperit matematica rezolvând probleme cot la cot cu Eric: „Mai știu matematică. Mi-am adus aminte de teorema lui Thales. Din materia de până în clasa a VIII-a, mai țin minte un pic'.

«Nu mă conformez autorității, iar fii-miu mă moștenește»

Andrei spune că nu rolurile din filme sau seriale îi dau bătăi de cap, ci rolul de tată, acela este cel mai greu pentru el. Asta mai ales pentru că Eric a ajuns la adolescență și, ca orice adolescent, are perioade de rebeliune. În plus, așchia nu sare departe de trunchi: tânărul moștenește încăpățânarea tatălui său!

„Asta cu rebeliunea ține de adolescență și de fondul genetic. Nici eu nu mă conformez autorității, din principiu, ceea ce e destul de obositor pentru colegii regizori, iar fii-miu mă moștenește și are aceeași aversiune față de autoritate. Din păcate, în cazul lui, autoritatea sunt eu, iar asta duce la conflicte des. Când nu aveam copii, știam foarte clar cum se cresc copiii. Eram atât de sigur, mă uitam la toți părinții și îi certam! Aveam sentimentul că educația unui copil este foarte ușoară, dar nu e așa. Copilul este mereu contra ta', ne-a mai spus actorul, completând că, uneori, și-ar dori să-i fie mai mult prieten decât tată lui Eric: „Din păcate, rolul de prieten și rolul de tată uneori se bat cap în cap și asta e trist. Aș prefera să fiu prietenul lui. Mai fac cu schimbul cu soția'.


Abia acum i-au luat carnetul și l-au trimis în judecată! La trei ani după ce a călcat-o pe Ana pe trecerea de pietoni și la o lună de la articolele din Libertatea, justiția s-a mișcat

Mai multe articole