De Denisa Macovei,

În timp ce mulți colegi de scenă se laudă în stânga și dreapta cu faptul că își comun singuri versurile și linia melodică la piesele pe care le scot pe piață, Lora a preferat discreția și modestia. Cântăreața susține că a preferat să nu facă paradă cu această calitate, nu pentru că i-ar fi teamă de critică, ci pentru că nu a vrut să se laude singură. „Nu mi-a fost frică. Nu m-am gândit la asta. Mi se părea ceva normal pentru mine și nu mi se părea că trebuie să spun tuturor. Nu m-am gândit niciodată că trebuie să-mi dau premii sau să mă laud în stânga și dreapta. Când cineva mi-a compus o piesă, am spus. Atunci când am scris, am mai spus, dar nu am insistat, nu am exagerat pe subiectul ăsta. Dar am să exagerez. Trebuie să mă adaptez”, ne-a declarat artista.

Lora își compune piesele de câțiva ani

Chiar dacă nu este singura solistă care și compune, trebuie însă să recunoaștem că inspirația îi vine în cele mai ciudate momente. Lora compune în somn. „Nu am timp să compun și pentru alții. De abia găsesc timp pentru mine. Am momente din alea în care o voce îmi șoptește versuri și linii, dar nu le aud tot timpul. Deci sunt ok. Și cu inspirația asta…nu o ai mereu, vine de undeva, nu poți să o forțezi. Când sunt deconectată vin ideile, dar trebuie să fiu deconectată și să deschid gura și să încep să cânt. Mi se întâmplă foarte des în somn să îmi vină inspirația. În vis. Mă trezesc pur și simplu, dau telefonul să înregistreze, mă duc în baie și cânt”, ne-a mai declarat artista.

VIDEO: Cosmin Nistor

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Tatăl nu-l vrea actor, dar talentul… se moștenește. La 10 ani, puștiul lui Andrei Aradits joacă alături de Marcel Iureș