VIDEO/ Rocsana Marcu, confesiuni despre dragoste!

Nu mai face televiziune, cel putin deocamadata, dar este mult mai ocupata acum cu proiectele sale muzicale. In fiecare saptamana, Rocsana Marcu&Lorena, colega ei de scena, sunt mai mereu pe drumuri, pentru ca nu duc lipsa de cantari si sunt cerute la evenimente in toate orasele mari.

Astfel, pentru ca repertoriul trebuie sa fie bogat,  Rocsana Marcu&Lorena scot melodii pe banda rulanta si lanseaza azi o piesa in premiera, cu Libertatea.ro, ”Dragostea m-a legat”. Dupa despartirea de politicianul Bogdan Diaconu, relatie care urma sa se concretizeze cu o casatorie, Rocsana Marcu a decis ca este momentul sa se dedice carierei. Noua piesa, pare sa fie nostalgica si sa-i aminteasca vedetei de cea mai recenta poveste de iubire pe care a trait-o la intensitate maxima.

”Dupa ultima relatie de dragoste pe care am avut-o si care urma sa se concretizeze cu o nunta, concluzia mea a fost ca nu este bine sa te pui in calea fericirii nimanui, mai ales atunci cand fericirea respectivului barbat are o cu totul alta viziune  decat cea pe care o ai tu ca femeie asupra ideii de dragoste. Va invit sa ascultati noua noastra piesa, ”Dragostea m-a legat”, in colaborare cu Sprint Music, si sa trageti concluziile!”, marturiseste Rocsana Marcu, care in luna februarie urmeaza sa concerteze in Turcia si Qatar, avand deja piese in limba engleza si cereri pentru cantari in strainatate.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/HYVQ7Fdw6TE” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Mai multe articole