De Bogdan Gâlcă,

Videoclipul prezintă povestea unui criminal în serie cu o viaţă de familie aparent perfectă, care îşi atrage victimele în jocuri BDSM şi le ucide atunci când se plictiseşte de ele. Povestea realizării materialului este una cu totul şi cu totul specială.
„Eu practic Shibari (bondage japonez). Chiar sunt pasionată de asta, în realitate, şi de S&M în general. Regizorul şi co-autorul piesei, NMC, ştia despre acest lucru. Am stat aproape doi ani până să avem o idee de scenariu suficient de puternică, iar lui i-a venit ideea să folosim această pasiune a mea, într-un context, pentru clip. Stăteam în bucătărie, la o omletă făcută de el, iar lui i-a venit povestea cu criminalul în serie”, ne-a explicat NAVI.
Filmările au durat 24 de ore iar totul s-a desfăşurat cât se poate de real, în privinţa loviturilor şi a celorlalte tehnici de shibari. „Partea dubioasă a fost că a trebuit să facem totul pe bune, ca să se simtă real, să fie acel gen de emoţi care trece de ‘sticlă’. Am fost târâtă pe jos, trasă de păr, pălmuită pe bune, biciuită, ‘tot tacâmul’. Pentru Florin Iordache – cel care interpretează rolul criminalului – a fost prima oară când a încercat această experienţă. A fost mai uşor pentru că suntem prieteni buni şi am avut încredere să mă las pe mâna lui. Shibari, în sine, nu doare. E chiar o stare foarte plăcută, să fii suspendat, parcă zbori. Îţi goleşti mintea de toate grijile. Însă eu mi-am cam atins limitele, am filmat 24 de ore aproape fără pauză şi în ultima suspensie am stat destul de mult. Când Florin m-a luat de gât pentru scena de final, mi-am pierdut cunoştinţa pentru câteva secunde. M-am trezit singură şi primul lucru a fost să îl întreb pe NMC dacă a luat cadrele. Mi-a spus că NU şi să repetăm şi logic că am leşinat şi a doua oară. Faza leşinului din clip este chiar acest moment, pe bune”, ne-a povestit solista.
Sunteţi curioşi ce a spus iubitul cântăreţei când a văzut scenele din videoclip? „El e în ‘peisaj’ de puţină vreme, e artist şi el. I-am aratat clipul la prima întâlnire, când încă nu era lansat. Aş zice că a fost chiar plăcut surprins”, s-a destăinuit Navi.

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile