De Denisa Macovei,

Alice și Vladimir în Israel

Când a concurat la „Exatlon”, Vladimir Drăghia a pierdut clipe importante din viața fiicei sale, care începea atunci să gângurească și să facă primii pași. Revenind în țară, și-a propus să nu mai rateze astfel de momente, așa că atunci când a primit propunerea de a fi antrenor în aceeași emisiune, a cerut să i se permită le ia cu el în Republica Dominicană pe Alice și pe Zora.

Vladimir are o relație specială cu fiica lui

Totuși, lipit de copilă nu poate să stea. Mai ales acum, că Zora a mai crescut (are 2 ani), Drăghia a început să devină conștient că dacă vrea ca relația lui cu Alice să dureze, e nevoie și de intimitate, de timp petrecut în doi. Prin urmare, a luat decizia de a o lăsa pe micuță în grija bunicilor și de a pleca doar el cu soția lui într-o vacanță. De câteva zile, ce doi se află în Israel, unde se încarcă cu energie pozitivă, dar și se bucură de frumusețile locului. Este pentru prima dată când pleacă pentru câteva zile departe de puiul lor.

Cum au testat-o să vadă dacă le simte lipsa

Această vacanță nu ar fi avut loc, dacă Zora nu trecea testul gândit de părinții ei. Abia după ce s-au asigurat că micuța poate sta liniștită câteva zile fără ei și că se înțelege de minune cu bunicii, Vladimir și Alice și-au făcut planurile. Întâi, au ales o destinație mai aproape de casă, pe litoralul românesc, unde au mers doar ei doi, lăsând-o pe cea mică în București. Pentru că totul a decurs conform planului și copila nu le-a simțit lipsa, vacanța din Israel a venit firesc, ei plecând împăcați că Zora pe mâini bune.

Citeşte şi:

Vladimir Drăghia se întoarce în teatru. Va juca în prima piesă regizată de Tania Popa

Cum arată soacra lui Vladimir Drăghia. Ce mesaj i-a trimis Alice Cavaleru acesteia, de ziua ei

Decizia luată de Vladimir Drăghia. Nu mai vrea să participe la reality show-uri

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă
HOROSCOP
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă