Yalitza Aparicio, actrița nominalizată la Oscar 2019, pe coperta revistei Hola Mexic. Val de critici din cauza fotografiei retușate

Yalitza Aparicio, pe coperta revistei Hola Mexic. Val de critici din cauza fotografiei retușate

Actrița mexicană Yalitza Aparicio, apare pe coperta revistei Hola, ediția din Mexic. Fotografia de pe copertă a stârnit un val de reacții pentru că a fost retușată.

În data de 22 ianuarie au fost anunțate nominalizările la Premiile Oscar 2019. Printre cei nominalizați la Premiile Oscar 2019 se află și mexicanca Yalitza Aparicio, grație rolului din pelicula Roma, regizată de Alfonso Cuaron. Tânăra de 25 de ani este acum în mare vogă, apărând în numeroase publicații celebre. Cea mai recentă apariția a Yalitzei Aparicio este pe coperta ediției mexicane a revistei Hola.

Pe coperta revistei, Yalitza Aparicio apare într-o superbă rochie de culoare roșie, foarte sexy. Vedeta mexicană arată extraordinar de bine, însă internauții au remarcat că imaginea a fost modificată în Photoshop.
Aceștia au remarcat că statura și culoarea pielii vedetei ar fi fost modificate.

„Nu e neceaar să faceți astfel de modoficări pentru a vinde o revistă”, „Aceasta nu este yalitza cea reală. S-a exagerat cu filtrele și cu editarea fotografiilor”, „Au schimbat-o total”, „pe coperta asta nici nu pare ea”, „Ar trebui ca revista să-și ceară scuze publice că a modificat identitatea de indigenă a Yalitzei”, „Ați abuzat de photoshop”, au comentat internauții.

Citește și: OPINIE | Fostul șef al SIE Claudiu Săftoiu, analiză dură despre apărarea României în caz de război: Fără sprijinul NATO, țara poate ceda în fața forțelor ostile democrației liberale și libertății

Mai multe articole