12 Iul. 2008 14:14

C?RTI PENTRU TINE

Distribuie

Tainele coafurii


Hair-stylistul Elena Oseaca Padean a lansat recent cartea ‘Tainele coafurii’, la Editura Helen Profesii. E un manual care se adreseaza atat celor care doresc sa urmeze o cariera in domeniu, cat si celor care vor sa afle cum trebuie sa-si ingrijeasca parul, ce vopsea trebuie sa aleaga, in functie de culoarea ochilor sau ce coafura sa abordeze, in functie de forma fetei. Cartea costa 125 de lei.


De ce se insoara barbatii cu scorpii

La Editura Curtea Veche a aparut, in colectia Stiletto, ‘De ce se insoara barbatii cu scorpii’, scrisa de Sherry Argov.  Volumul, care costa 20 de lei, nu e un ghid de genul ‘cum sa pui mana pe un sot’, ci, mai degraba, un manifest pentru independenta femeilor care se simt calcate in picioare.


Cunoaste-ti corpul pentru a ramane tanar si sanatos 

Recent a aparut, la Curtea Veche, ‘Cunoaste-ti corpul pentru a ramane tanar si sanatos’ (39 de lei), de dr. Michael F. Roizen si dr. Mehmet C. Oz. Aceasta carte demonteaza ideile preconcepute despre functionarea si imbatranirea corpului uman. Dupa ce veti raspunde la un chestionar care va testeaza cunostintele, veti invata cam tot ce se poate despre sistemele si organele care pompeaza sange, digera hrana si va ajuta sa va amintiti unde ati pus cheile de la casa.


In forma asteptand bebelusul

Cartea ‘In forma asteptand bebelusul’, editata la Minerva, este un ghid pentru femeile gravide, cu exercitii si sfaturi menite sa le ajute pe acestea sa faca fata transformarilor prin care trece corpul in timpul sarcinii. Este scrisa de Chantale Dumoulin, psihoterapeut la Spitalul Sainte-Justine din Montreal, Canada, si costa 9,99 lei. La aceeasi editura a aparut, cu 5,40 lei, carticica ‘De-a lungul timpului… dupa nastere’, in care mamicile sunt invatate sa-si ingrijeasca bebelusul.

Loading...
Comentarii