22 Aug. 2017 15:34

Dieta cu zmeură, modalitatea de a scăpa de 2 kilograme în numai 3 zile

Distribuie

După vacanța de vară, multe persoane se plâng că au rămas cu câteva kilograme în plus, tocmai pentru că au renunțat la regimul obișnuit și și-au permis câteva momente de răsfăț. Dacă și tu te numeri printre cei care vor să dea jos câteva kilograme, dieta cu zmeură este cea mai bună variantă în această perioadă. 

Zmeura poate fi găsită peste tot în această perioadă, iar gustul și aroma ei nu au cum să treacă neobservate. Chiar dacă nutriționiștii nu recomandă dietele drastice, un regim alimentar pe bază de zmeură nu numai că te va ajuta să pierzi câteva kilograme, ci îți va da multă energie și asta datorită substanțelor pe care le regăsim în aceste fructe. Zmeura este bogată în vitamina C, calciu, magneziu și cupru. În plus, aceasta conține antocianină, o substanță care are un puternic efect antioxidant, dar care reușește să lupte și împotriva principalelor forme de cancer, distrugând tumorile.

Chiar dacă te ajută să ai o formă fizică de invidiat și o sănătate de fier, dieta cu zmeură nu este recomandată celor care au probleme cu rinichii. Testele au arătat că zmeura conține oxalați, substanțe ce se cristalizează atunci când se găsesc într-o cantitate mult prea mare și care pot afecta rinichii.

Citeste mai departe pe avantaje.ro

Loading...
Comentarii