MENIU CAUTĂ
16 Apr. 2017 18:19

11 lucruri pe care vei regreta ca le-ai facut la 30 de ani

Distribuie

Se spune ca oamenii intelepti invata din greselile altora in vreme ce persoanele obisnuite invata din propriile greseli. Iata cateva dintre greselile pe care le-au facut unii oameni la 30 de ani. Indiferent ca ai ajuns la aceasta varsta sau mai ai cativa ani pana la implinirea ei poti invata multe lucruri din aceste decizii nefericite luate de alti.

  1. Ar trebui sa…

La varsta de 30 de ani simti presiunea sociala mai puternic decat oricand, insa nu lasa aceste „ar trebui' sa te traga inapoi. Poate ca esti, in mod constant, ingrijorat in legatura cu faptul ca ar trebui sa ai o casa, ar trebui sa ai copii, ar trebui sa fii casatorit/a sau ar trebui sa ai o cariera de succes.

Renunta la toate aceste asteptari si traieste viata care te face fericit/a. Nu ar trebui sa simti ca ai dat gres doar pentru ca viata ta a deviat de la norma – ai o singura viata si ar trebui sa o traiesti asa cum iti place.

  1. Sa nu petreci timp cu parintii

Un regret des intalnit la oamenii care au implinit 30 de ani este faptul ca nu au petrecut mai mult timp alaturi de parintii lor cand acestia erau suficient de tineri pentru a putea participa activ. Placeri simple precum o plimbare, o calatorie sau chiar o conversatie pot fi mai greu de facut odata ce parintii tai imbatranesc.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Loading...
Comentarii