4 paşi pentru a avea sânii mai mari

27 iulie 2011 16:42

Te numeri printre femeile care nu se pot lăuda cu sâni mari şi nu-ţi permiţi sau nu vrei să-i faci mai voluminoşi printr-o operaţie chirurgicală? Avem veşti bune. Îţi poţi mari numărul la sutien prin metode naturale.

Specialiştii de la kudica.ro îţi arată cum să procedezi

1. Plante cu stimulare hormonală

Fitoestrogenii sunt compuşi de origine vegetală şi se manifestă precum hormonii sexuali feminini. Astfel de hormoni găseşti în seminţele de mărar, rădăcină de lemn dulce, florile de busuioc, seminţele de schinduf sau seminţele de anason.

Reţetă: o mână de seminţe de mărar, o mână de rădăcină de lemn dulce, o mână de inflorescenţe de busuioc şi o mână de seminţe de anason. Se macină sau se pisează toate ingredientele până se obţine un praf pulbere. Înainte de fiecare masă (de cel mult 4 ori pe zi) se ia o linguriţă de amestec şi se ţine sub limbă pentru 15 minute, după care se înghite.

2. Tinctura de mărar

Tinctura de mărar este una dintre cele mai folosite metode de mărire a sânilor. Această poate fi achizionata din comerţ şi trebuie administrată de trei ori pe zi. Înainte de a merge la masă (cu aproximativ 20 de minute), adaugă o linguriţă de tinctura în 100 de ml de apa şi bea amestecul. Tratamentul durează timp de trei săptămâni. Este indicat că înainte de a repetă medicaţia să faci o pauză de o săptămâna.

3. Alimentaţia

Alimentaţia joacă un rol extrem de important în sănătatea organismului. Pentru mărirea sânilor, introdu în regimul tău numeroase fructe şi legume proaspete, renunţă la produsele fast food (deşi dau senzaţia de mărire a sânilor, ele doar predispun la îngrăşare), şi mănâncă produse ce conţin antioxidanţi, precum: peste, nuci, mărar, cereale integrale, morcovi.

Consuma multe măsline negre, germeni de soia şi de grâu, ţelină şi seminţe de floarea soarelui neprăjite. Pe lângă faptul că acţionează la nivelul ţesutului glandular şi produc creşterea sânilor, aceste produse conţin numeroşi antioxidanţi care te protejează împotrivă cancerului de sân.

4. Masajul regulat

Masarea sânilor îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, tonifiază ţesuturile şi sporeşte creşterea sânilor. Masajul trebuie să se producă regulat pentru un rezultat vizibil în timp. Masează zilnic zonă sânilor (de două ori pe zi), efectuând mişcări circulare lente timp de 10 minute.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro