Cum să te epilezi singură rapid pe picioare

19 decembrie 2011 07:02

Pentru că de Sărbători nimeni nu mai are timp la dispoziţie, femeile pot pierde şansa de a ajunge la o şedinţă de epilat obligatorie înainte de petrecerile obişnuite în această perioadă.

Oana Turcu le explică doamnelor pe blogul ei, oanaturcu.ro, ce este de făcut în această situaţie şi cum se pot epila singure cu rapiditate.

„Va veni seara în care va trebui să purtăm rochia aceea de seară, la care părul de pe mâini şi de pe picioare s-ar putea vedea nepermis de mult. Sau va veni clipa în care începe minunata vacanţă visată, undeva la cald, şi dorim să avem o piele de bebeluş pe picioare. Vă amintiţi senzaţia mângâierii unui bărbat iubit cu pielea neepilată? Ce facem însă dacă nu avem timp? Ca de obicei, ne descurcăm singure:

Pasul 1. Ne epilăm singure acasă cu Ceara Miere Azulene 500 ml (o ceară de unică folosinţă care se înlătură prin tragere fără fâşii, ca o ceară tradiţională). E foarte uşor de aplicat acasă – cu Spatule Ceara Miere Azulene.

Pasul 2. Aplicăm produse care vor stopa foliculita (coşuleţe mici care apar după epilare) şi vor reduce creşterea firului de păr. Mă refer la Crema de corp Aha şi Acid Glicolic 500 ml (elimină firele de sub piele, stopează foliculita). Sau la Soiadep enzimatic fiole, care reduce creşterea firului de păr”, a notat Oana Turcu, pe site-ul ei.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro