22 Apr. 2017 12:32

7 greșeli pe care le facem adesea când gătim!

Distribuie

Iată cele mai frecvente greșeli pe care le facem când gătim, indiferent de experiență. Încearcă să le eviți pe viitor, ca să obții o friptură sau o prăjitură mult mai gustoasă.

  1. Pui carnea sau alimentele în tigaia rece

Se întâmplă adesea când gătim să ne grăbim și punem carnea sau legumele direct în tigaia rece, fără să o mai încălzim înainte. De aceea se și lipsesc, apoi se ard și mâncarea capătă un gust neplăcut. Pune tigaia pe foc cu câteva minute înainte de a găti și pune și puțin ulei.

2. Prăjești peștele prea mult

Un pește prea bine prăjit sau copt la grătar nu mai are nicio dulceață și nicio savoare. Devine elastic sau tare, uscat și lipsit de gust, uneori. Fii atentă la timpul de preparare menționat în rețetă.

Citește mai departe pe libertateapentrufemei.ro

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 19 septembrie 2018. Scorpionii trag unele concluzii greșite
Loading...
Comentarii