MENIU CAUTĂ
14 Oct. 2012 18:33 , de Libertatea pentru Femei

Budincă de gutui cu fistic

Distribuie

Ingrediente:
►3-4 gutui potrivite
►6 foi gelatină
►175 g zahăr tos
►800 ml apă
►zeama şi coaja de la 1-2 lămâi
►un plic zahăr vanilat
►un praf anason
►un praf scorţişoară
►250 g fistic prăjit

1. Se spală gutuile şi se taie cubuleţe. Se presară zahărul, zahărul vanilat, scorţişoara, anasonul, coaja şi zeama de lămâie.
2. Se pun foile de gelatină în apă rece să se înmoaie. Peste gutui se toarnă 800 ml apă rece şi se pun să fiarbă la foc mic. Se amestecă încontinuu şi, când au început să se înmoaie, se dau deoparte şi se pasează cu blenderul.
3. Se scurge gelatina de apă, se adaugă în piureul de fructe şi se lasă să se răcească. Se mărunţesc sâmburii de fistic. Se toarnă compoziţia de gutui în forme şi deasupra se presară fistic. Se lasă să se răcească.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Protest pe centura Capitalei. Circulația a fost blocată
Loading...
Comentarii