MENIU CAUTĂ
14 Oct. 2012 18:22 , de Libertatea pentru Femei

GULAŞ UNGURESC

Distribuie

► Ingrediente
► 800 g pulpă de porc
► 4 cepe roşii
► 4 gogoşari
► 2-3 morcovi
► 500 g piure de roşii
► o linguriţă paprika
► 20 ml ulei de floarea-soarelui
► sare grunjoasă
► 50 g unt
► piper negru măcinat
► o legătură pătrunjel
► 8 cartofi
► cimbru

► Preparare:
1. Carnea se taie cubuleţe, care se perpelesc în tigaie, în ulei.
2. Se adaugă ceapa tăiată solzişori, morcovii tăiaţi rondele şi gogoşarii feliaţi. Se călesc împreună cu bucăţelele de carne şi se mai stropesc din când cu apă călduţă. După ce s-au fiert, se pun sare, piper, paprika şi piureul de roşii. Se mai dă la cuptor să scadă.
4. Separat, se fierb cartofii. Se scot şi se curăţă de coajă. Se taie felii mari şi se condimentează cu sare şi cimbru. Se servesc cu gulaşul picant şi pătrunjel.

Loading...
Comentarii