MENIU CAUTĂ
19 Dec. 2016 12:00

Așa pregătești cele mai delicioase jumări

Distribuie

Masa de Crăciun nu ar fi completă, dacă nu ai avea și un platou cu șorici și jumări gustoase și fragede, garnisite cu muștar. Iată câteva dintre cele mai bune sfaturi pentru a pregăti șorici și jumări fără cusur!

Nu este complicat să pregătești șorici și jumări gustoase, chiar dacă nu ai experiență îndelungată în bucătărie. Trebuie doar să cumperi șorici proaspăt, alb și curat, bine curățat de păr.

Dacă vrei șoriciul să fie mai moale, se lasă un strat de câțiva milimetri de grăsime. Dacă vrei să fie mai crocant, se curăță tot stratul de grăsime albă cu un cuțit bine ascuțit.

Cum să pregătești șorici și jumări în mod tradițional

Cum să prăjesc jumările

Citește mai departe pe www.libertateapentrufemei.ro

Loading...
Comentarii