MENIU CAUTĂ
07 Mai. 2013 05:11

Ce faci cu ouăle roşii rămase după Paşte. 4 reţete cu ouă fierte

Distribuie

1. Salată orientală

• 300 g bacon sau constita afumata
• 8 cartofi
• 1-2 cepe
• 3 oua fierte
• 1 rosie taiata cubulete
• masline
• sare
• piper
• ulei
• otet
Se fierb cartofii in coaja la foc marunt timp de aproximativ 20 – 30 minute.
Se iau de pe foc apoi se curata de coaja si se taie marunt! Taiem ceapa si o adaugam deasupra cartofilor impreuna cu maslinele si cu cele trei oua fierte! Calim bacon-ul impreuna cu o rosie taiata cubulete timp de 10 minute dupa care adaugam compozitia deasupra cartofilor, cepei, maslinelor si oualor!
Se adauga sare, piper, ulei si otet dupa gust. Se poate servi rece!
Vezi mai multe rețete pe unica.ro

Loading...
Comentarii