Cum să faci dulceață de lapte: Dulce de leche – 2 metode

26 ianuarie 2017 14:59

Dulceata de lapte, sau dulce de leche, dupa numele original, este un desert in sine, dar si un ingredient tot mai folosit in deserturi. Il poti servi dimineata, pe paine, la micul dejun, ca si glazura sau in locul caramelului. In plus, e un topping excelent pentru inghetata sau, de ce nu, pentru cafeaua de dimineata.

Metoda tradițională

Ingrediente necesare Dulce de leche

  1. Pune zaharul, laptele si bicarbonatul intr-o cratita mare, la foc mic, amestecand constant pana cand simti ca zaharul s-a dizolvat. Din acel moment, lasa laptele sa clocoteasca incet, strecurand ocazional (la 20 de minute) spuma care se formeaza la suprafata laptelui.

Citește mai departe pe www.retetepractice.ro

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro