21 Dec. 2017 18:45

Cum separi ușor albușul de gălbenuș – 4 metode

Distribuie

Foarte des folosite in bucatarie, ouale iti dau batai de cap atunci cand trebuie sa separi albusurile de galbenusuri, si, din greseala, galbenusul se sparge si ajunge in albus. Iata cateva metode simple care-ti vor fi de ajutor!

1. Metoda cojilor

Este metoda clasica de spargere a oului si de folosire a cojilor pentru separarea galbenusurilor de albusuri. E bine sa stii ca trebuie sa folosesti ouale reci, deoarece sunt mai usor de separat si nu exista riscul ruperii membranei care tine galbenusul.

2. Metoda palmelor

Dupa ce te-ai spalat pe maini, sparge oul in palma si lasa albusul sa se scurga printer degete. Trece galbenusul dintr-o mana in alta pana se separa de albus.

3. Metoda palniei

Citește mai departe pe www.retetepractice.ro

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Ștefan Bănică jr și-a serbat ziua într-un club la subsol!
Loading...
Comentarii