MENIU CAUTĂ
25 Noi. 2014 15:34

În pană de idei pentru micul dejun? Omleta spaniolă te scoate din impas! Uite cum se face!

Distribuie

Cartofii se curăță și se taie rondele subțiri, iar ceapa se taie peștișori.
Într-o tigaie se toarnă 50 de ml de ulei și, după ce s-a încins, se pun cartofii și ceapa. Se lasă 15 minute la foc mic pentru a se prăji, apoi se scoate amestecul din tigaie și se lasă la scurs.
Într-un castron se bat ouăle cu sare și se pune amestecul de cartofi și ceapă. Se lasă 10 minute să se îmbibe bine. Într-o tigaie se pune două linguri de ulei, se lasă la încins și se adaugă amestecul de ouă și cartofi.
Se lasă 5 minute pe o parte, se întoarce pe partea cealaltă parte cu ajutorul unei farfurii și se mai lasă cinci minute. Se servește caldă sau rece.
 

Loading...
Comentarii