Pentru vegetarieni: rețetă de fasole prăjită

Postul Paștelui a început de numai o săptămână și deja te gândești cum să mai variezi meniul zilnic? Uite o rețetă simplă și de efect, la care probabil nu te-ai gândit până acum.

INGREDIENTE

• 250 g fasole,

• 2-3 cepe,

• 300 ml ulei,

• sare, piper,

• castraveciori acri sau gogoşar acru.

CUM SE PREPARĂ

Se alege fasolea, se spală bine, în mai multe ape, şi se pune la fiert. Dacă fasolea este veche, pentru ca fiertul să nu dureze prea mult (3-4 ore) se pune de cu seară în apă caldă. Se dă în clocot de 2-3 ori, schimbând apa după fiecare clocot, după care se trece la fierberea propriu-zisă, cu puţină sare. O fierbere foarte bună este esenţială. CITEȘTE CONTINUAREA PE WWW.AVANTAJE.RO

Mai multe articole