MENIU CAUTĂ
11 Aug. 2017 11:24

Rețetă de caponata siciliana

Distribuie

Caponata siciliana este o reteta cu traditie in Italia, inventata asemenea retetelor de pizza, din ce aveau oamenii prin frigider. La baza, insa, in rolurile principale sunt vinetele, caperele si maslinele, iar restul ingredientelor pot fi adaugate sau eliminate, in functie de gust.

INGREDIENTE

  • 1 vanata mare
  • 2 ardei
  • 2 fire telina
  • 1 ceapa
  • 50 g masline verzi/kalamata
  • 2 linguri capere
  • 1 lingura zahar
  • 100 ml vin rosu
  • 150 ml rosii cuburi (din conserva)
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

INGREDIENTE PENTRU PRAJIT

Citește mai departe pe www.retetepractice.ro

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 13 noiembrie 2018
Loading...
Comentarii