MENIU CAUTĂ
15 Oct. 2015 18:57 , de Alina Serea

Rețetă simplă și rapidă, fără coacere: Ruladă-baghetă cu brânză și legume proaspete

Distribuie

Ingrediente:
-o baghetă cât mai lungă sau două normale
-300 de grame brânză proaspătă de vaci amestecată cu 100 grame smântână sau 2 cutii de brânzică făgăraș
-1 lingură de unt moale (nu de la frigider)
-doi ardei capia
-1 legătură de ceapă
-1 legătură de mărar
-sare dacă credeți că mai este necesar
Scobim bagheta, până mai rămâne cam o jumătate de centimetru. Acest lucru se poate face cu un cuțit subțire cu dinți zimțați sau cu o linguriță. Se toacă toate legumele și verdeața și se amestecă bine bine cu untul, brânzica și smântână. Dacă  credeți că mai este nevoie de sare, adăugați după gust.
Cu compoziția obținută astfel se umple bagheta, cu ajutorul unei lingurițe. Se bagă la frigider învelită în folie alimentară. Este bine să stea măcar vreo două ore. După ce se scoate de la frigider, se feliază cu un cuțit care taie foarte bine. Poftă bună!
Sursa: fricidemămici.ro

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Centenar Solidar / 600 de lei lunar, patru suflete și o păpușă cam urâtă
Loading...
Comentarii