01 Mar. 2010 12:27

Reţeta zilei – Peşte la cuptor

Distribuie

4321-229367-17orlando.jpgIngrediente: două bucăţi de peşte (macrou sau cod), două roşii, o lămâie, şase ciuperci mari ,un ardei gras roşu şi unul verde, două cepe roşii, un fir de praz, doi morcovi, condimente, 0,5 l vin alb, bulion.

Preparare: se spală peştele şi se dezosea-ză, apoi se condimentează şi se prăjeşte pe ambele părţi. Legumele se spală şi se taie rondele, iar ciupercile întregi se călesc pe ambele părţi, în ulei de măsline. Se unge cu ulei un vas de Jena şi se pun straturi din fiecare tip de legume. Apoi se aşază peştele şi încă un strat de legume. Se ornează cu lămâie şi cu rondele de roşii.

4321-229366-17pestecuptor.jpg

Separat, se amestecă trei-patru linguri de bulion şi vinul alb, se condimentează şi se toarnă peste legume şi peşte. Vasul se acoperă şi se bagă în cuptorul încins circa 30 de minute.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, sâmbătă, 22 septembrie 2018. Taurii au reacții exagerate
Loading...
Comentarii