01 Mar. 2010 12:20

Reţeta zilei – Tort diplomat

Distribuie

4327-230991-17bahmu.jpgDacă vrei mai multe reţete, atunci hai “La şuetă cu Bahmu”. De luni până vineri, începând cu ora 16.00, la Kanal D, în emisiunea Adrianei Bahmuţeanu ai ocazia să tragi cu ochiul în bucătăria lui Gheorg şi să asişti zilnic la o demonstraţie de gătit. Ca să-ţi facem poftă, îţi spunem ce va prepara mâine maestrul bucătar.

Ingrediente: şase ouă, 800 g zahăr, 800 ml lapte dulce, 150 g gelatină, 500 ml apă, 2 kg frişcă naturală, 500 g fructe din compot, esenţă de vanilie şi lămâie rasă, după gust.

4327-230990-17tort.jpg

Preparare: gelatina se înmoaie în apă rece şi se combină cu laptele, cu zahărul şi cu ouăle, apoi se pune la fiert amestecând continuu până dă în clocot. Se lasă să se răcească şi se omogenizează cu frişca bătută şi cu fructe. Se pune în forme tapetate cu hârtie şi cu pişcoturi. Se dă la rece până se întăreşte şi se decorează cu frişcă şi cu fructe proaspete.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Reacția lui Liviu Dragnea după apariția scrisorii nemulțumiților din PSD
Loading...
Comentarii