Supă de legume, cu cașcaval vegetal

În 2018, Paștele ortodox e pe 8 aprilie, iar Postul Paștelui a început devreme, pe 19 februarie. Vă recomandăm mai jos o rețetă de post, rapidă și ieftină, scrisă de celebra autoare de cărți de bucate, Sanda Marin.

INGREDIENTE:

  • 1 fir subţire de praz,
  • 1 morcov mediu, curăţat de coajă,
  • 1 cartof,
  • 1 ţelină mică,
  • 1 ceapă medie,
  • 5 linguri ulei de măsline,
  • 4 fire de cimbru proaspăt şi un praf de cimbru uscat,
  • 2 linguri făină,
  • 700 ml apă,
  • 1 broccoli rupt în mănunchiuri,
  • 1 legătură de pătrunjel, tocat mărunt,
  • 50 g caşcaval vegetal,
  • sare, piper.

CUM SE PREPARĂ. CITEȘTE MAI DEPARTE PE WWW.UNICA.RO

Mai multe articole