Horoscop Rac - Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 19 – 25 noiembrie 2016: Soarele va intra în Săgetător

Horoscop Rac

Între 19 și 21 noiembrie, până la ora 11:34′, evoluție nefavorabilă, provocată de banii pe care ar trebui să-i primească nativii, ca retribuție, sau de felul în care evoluează o înțelegere cu privire la un posibil transfer de bunuri (donație, moștenire).

Ar putea apărea o clauză surpriză, ce va schimba datele problemei, ar putea interveni interdicțiile legate de textul unei prevederi legale sau evenimentele vor lua o turnură bruscă, ce va reașeza prioritățile și interesele. Dacă va fi vorba de un transfer de bunuri și una din părțile implicate vor fi copiii, care vor ridica pretenții, sau un fost/fostă iubit care face șicane, atunci situația ar putea lua o întorsătură complicată prin stricarea relațiilor personale.

Pe 21 noiembrie seara, Soarele va intra în casa a VI-a a muncii și va dinamiza (sau dinamita?!) un conflict preexistent sau va conduce la măsuri juridice ce vor lovi în interesele bănești ale angajaților (v. mai sus) sau chiar în statutul întreprinderii. În planul sănătății, Soarele va da un plus de energie și vigoare tuturor nativilor dar va solicita, mai mult ca în alte dăți, fiziologia ficatului, funcțiile hepatice, circulația arterială și venoasă la nivelul membrelor inferioare.

Din 21 noiembrie dimineața până pe 23 noiembrie, ora 21:42′, gânduri încurcate și pierdere de timp în dialoguri inutile. Din seara zilei de 23 noiembrie, până la sfârșitul zilei de 25 noiembrie, imposibilitatea finalizării unor tranzacții, negocieri anevoioase, atitudine ostilă a unor parteneri față de ideile, soluțiile sau deciziile nativilor (mai ales în afaceri).

Anchetele și procesele se vor bloca într-o direcție ce nu va fi depășită decât la sfârșitul lunii martie a anului viitor sau între mai – iulie 2017, după ce va fi scos la lumină aspecte neplăcute. Nota generală a săptămânii viitoare o vor da cele șapte cuadraturi și opoziția dintre planetele aflate în tranzit pe direcția Balanță/Capricorn/Berbec.

Alege altă zodie