Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 6 – 12 februarie 2016 | Lună Nouă în Vărsător pe 8 februarie

Taur

Ziua de 6 februarie le poate da unor nativi tendința de a se gândi la motivația interioară pentru faptele sau opțiunile lor din trecut care, acum, trebuie să fie corectate, prin noi decizii. Le poate trece prin minte câte o soluție interesantă, demnă de a fi pusă în practică dar, pentru care nu au energia sau convingerea necesară pentru a o pune în practică, își vor pierde timpul consultându-se cu unii și cu alții pentru a găsi argumentele necesare consolidării direcției vizate.

Alte persoane pot primi vești cu caracter administrativ în legătură cu un proiect ce privește străinătatea, oameni și instituții la distanță de locul în care trăiesc. Acestea presupun comunicarea unor termene sau condiții materiale (acte necesare, demersuri oficiale, documentații) ce trebuie rezolvate pentru a fi acceptați într-un context profesional sau de perfecționare personală prin învățătură, studiu, practică etc. Între 7 și 9 februarie (până la ora 11 dimineața), în prim-planul atenției lor vor fi premizele socio-profesionale. Luna Nouă în Vărsător, prin relațiile proaste pe care le va crea cu Marte, va radicaliza o serie de demersuri: unele inițiative vor fi stăvilite prin condiții exterioare proiectului, greu de soluționat, prin opoziția unor superiori, prin viciile unui parteneriat sau ale unei colaborări care își dezvăluie, acum, riscurile. Între 9 februarie (după ora 11) și 11 februarie (până la prânz), Taurii ar dori să se întâlnească cu prietenii ca să găsească o împăcare sufletească dar această tendință interioară este risipită de reticențele personale, de frica de a nu se afla prea multe despre ei, de o jenă financiară sau chiar de sentimentele contradictorii resimțite față de acele persoane.

Pe 11 și 12 februarie, Taurii vor fi persoane dificile, concentrate pe problemele de sănătate (migrene, enervări, anxietate, furie îndreptată cuiva anume etc.) sau pe conflictele de muncă și activitatea zilnică de care nu se pot detașa.

Abonează-te la pagina oficială de Facebook

Alege altă zodie