În prima parte a zilei de 27 iulie, idei extravagante, născute din lipsa soluțiilor adecvate. Între 27 iulie, după ora 09:29, și 29 iulie la prânz, inspirație, dorință de a afla lucruri noi, de a-și lărgi orizontul de cunoaștere, de a se bucura de teatru, film, literatură, spectacole, de a desfășura activități care să le permită să fie la zi cu informația din domeniul profesional pe care îl susțin.

Între 29 iulie, după ora 14:31, și după-amiaza zilei de 31 iulie, posibil impas la nivelul exercitării atribuțiilor, dacă este vorba de persoane cu funcție sau responsabilitate socială, economică, politică, morală sau profesională.

Nu este indicat ca aceștia să dea curs invitațiilor de a se pronunța cu privire la o chestiune delicată sau la un conflict în derulare; dacă totuși vor trebui să ia o poziție oficială, e indicat să facă acest lucru după 2 august, când Mercur, planeta comunicării, aflată în tranzit prin sectorul carierei și al imaginii publice, va reveni la mersul direct și îi va ajuta să fie elocvenți, prudenți și cu măsură în afirmațiile făcute.

Între 31 iulie, după ora 16:19, și 2 august după-amiaza, relațiile de prietenie vor fi solicitate de aceea unele persoane pot să greșească față de un nativ născut în zodia Balanței. Nici nativii, la rândul lor, nu este bine să fie exigenți ori, cu atât mai puțin, să-și provoace cunoscuții pentru că, în afara tranzitelor deja existențe de două săptămâni încoace, se va adăuga stresul astral introdus de Luna Nouă în Leu din 1 august.

O rază de lumină va apărea din 28 iulie, când Micul Benefic va intra în casa prietenilor și va introduce șansa atenuării discordiilor gata-gata să strice prieteniile ori va atrage, până spre 21 august, posibilitatea ca nativii să fie ajutați de un apropiat. Din 2 august, după ora 16:21, deși privește axa celor două case ale sănătății, tranzitul momentului va fi unul destul de slab și, pe fond, lipsit de pericol.

Alege altă zodie:

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor
GSP.RO

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă