În prima parte a zilei de 27 iulie, nativii vor face fortul de a-și ține firea în fața unor surprize financiare (fiscale, salariale, bancare, etc). Între 27 iulie, după ora 09:29, și 29 iulie la prânz, perioadă bună pentru conversații, pentru a primi informații utile dar și pentru a se prezenta în fața unui auditoriu (juriu, comisie de examinare, public de specialitate reunit în conferințe, ședințe, sesiuni de comunicări). Șansa de a face scurte deplasări plăcute care le suscită interesul și curiozitatea.

Între 29 iulie, după ora 14:31, și după-amiaza zilei de 31 iulie, probleme curente legate de familie și casă care, din 2 august, când Mercur va reveni la mersul direct, și până pe 11 august, se pot desfășura mai armonic, mai coerent Berbecii vădind mai multă răbdare sau atenție la detalii.

Între 31 iulie, după ora 16:19, și 2 august după-amiaza, viața sentimentală va deveni intensă, exercitând un adevărat cântec de sirenă asupra nativilor tineri sau chiar și asupra celor care nu au trecut de 55 de ani.

În acest sector, în dimineața zilei de 1 august, se va produce faza de Lună Nouă în Leu, ceea ce poate marca începutul unei noi relații, a unor secvențe de viață afectivă care îi vor obligă să trăiască intens și mai ales plăcut dorințele, speranțele, emoțiile și împlinirea lor și din cauza intrării planetei Venus în zodia Leului, în ziua de 28 iulie, semn pe care îl va tranzita până pe 21 august a. c., și care le va oferi și alte tentații venite din spațiul satisfacțiilor culturale, artistice ori în plan creativ.

Evoluție excelență a celor care fac sport, mai ales în ipostaza de profesioniști și care pot obține rezultate remarcabile în competițiile de anvergură. Șansa de a face impresie bună în străinătate prin valoarea lor personală frumos pusă în ecuație. Din 2 august, după ora 16:21, mecanism astral care va influența discret latura organică.

Alege altă zodie:

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă