În prima parte a zilei de 27 iulie, aspect puțin relevant. Între 27 iulie, după ora 09:29, și 29 iulie la prânz, discretă influență astrală exercitată asupra axei celor două case ale sănătății cu interesarea aparatului loco-motor, a circulației arteriale, a funcțiilor hepato-biliare, a sângelui, secundar a aparatului respirator. Din perspectiva muncii, discuțiile le vor mânca timpul și le vor abate atenția de la obligațiile de serviciu.

Între 29 iulie, după ora 14:31, și după-amiaza zilei de 31 iulie, multe motive de gândire și „răzgândire” provocate de o relație partenerială sau de un context de viață care pune în prim-plan rigorile unui contract.

Momente de derută, tendința de a abandona sau de a ceda în fața unei (aparente) evidențe. După 2 august, când Mercur va reveni la mersul direct, vor fi posibile temperări ale acestor furtuni interioare ceea ce le va permite Capricornilor să evalueze respectiva situație mai corect, mai lucid ori să găsească detaliul care fie le-ar pune în pericol înțelegerea contractuală fie, invers, le-ar permite o altă abordare.

Între 31 iulie, după ora 16:19, și 2 august după-amiaza, perioadă intensă, efervescentă în care toate premizele materiale și patrimoniale par să fie mai actuale ca niciodată dar și mai presante. Atenție la ceea ce se va întâmpla în preajma zilei de 1 august, când va avea loc Luna Nouă în Leu, care ar putea marca un moment esențial în demersurile și eforturile lor.

De asemeni, trebuie subliniat rolul planetei Venus care, din 28 iulie, va intra, la rândul ei, în sectorul avantajelor materiale care decurg din relația cu alte persoane sau instituții și care le va da, până pe 21 august, numeroase oportunități, idei ingenioase și variante la care, în această clipă, nu se gândesc. Din 2 august, după ora 16:21, intuiție în gestionarea unor planuri și idei de viață profesională conform aspirațiilor personale.

Alege altă zodie:

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor
GSP.RO

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă