În prima parte a zilei de 27 iulie, tranzit puțin semnificativ prin răstimpul restrâns la câteva ore care nu poate genera în planul sănătății o schimbare semnificativă.

Între 27 iulie, după ora 09:29, și 29 iulie la prânz, Luna va traversa zodia Gemenilor și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal un important suport astral: nativii vor fi veseli, în bună formă organică și psihică și plini de idei, proiecte sau intenții. Firește, nu tuturor vor putea să le dea curs, dar, în cazul unora, poate mai urgente sau înțelese ca fiind necesare, se vor implica.

Între 29 iulie, după ora 14:31, și după-amiaza zilei de 31 iulie, gânduri, planuri dar și răzgândiri care se vor simplifica în mintea Gemenilor după 2 august, când Mercur va reveni la mersul direct, în tranzitul lui prin zodia Racului, în care se va afla până pe 11 august.

Între 31 iulie, după ora 16:19, și 2 august după-amiaza, sectorul comunicării este plin de provocări, unele bune, altele mai riscante. Pe fond, nativii vor avea energia necesară să facă față examenelor sau vor putea trece cu succes proba de foc a discursurilor libere în fața unui auditoriu; în realitate, însă există și riscul unor enervări trăite la cote mari, imprudent de intense, care pot sta la baza unor erori de înțelegere, de adaptare la condițiile momentului, de formă și fond al unor replici, răspunsuri în contradictoriu, care pot degenera repede și ușor în conflict verbal.

Mai ales că, nu doar acest răstimp, ci întreaga săptămână va sta sub semnul Lunii Noi în Leu din 1 august. În plus, tot în acest sector al comunicării, pe 28 iulie, va intra planeta Venus pe care îl va tranzita până pe 21 august a. c., în beneficiul acelor născuți în Gemeni, care vor avea parte de informații utile, venite la timp sau de eforturi de aflare a adevărului încununate de succes. Din 2 august, după ora 16:21, preocupări administrative.

Alege altă zodie:

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă