În prima parte a zilei de 27 iulie, moment mai puțin semnificativ în care se epuizează resursele tranzitului din ultimele două zile ale Lunii prin sectorul carierei. Între 27 iulie, după ora 09:29, și 29 iulie la prânz, dialoguri mai mult sau mai puțin consistente cu prietenii.

Nota generală este de risipire în cuvinte și în activități comune de socializare care nu vor aduce vreun progres sau vreun succes ci doar plăcerea de a se afla mai tot timpul în mijlocul unui grup de cunoscuți.

Între 29 iulie, după ora 14:31, și după-amiaza zilei de 31 iulie, solicitare discretă dar deloc nouă a axei celor două case ale sănătății cu implicarea unor organe și funcții asupra cărora noi am zăbovit cu analizele noastre astrologice în ultimele săptămâni. O oarecare intrare în normalitate sau atenuare a acestor stări supărătoare s-ar putea instala, după 2 august, când planeta Mercur, aflată în tranzit prin sectorul bolilor lungi și cronice, va reveni la mersul direct fără ca, prin asta, până spre 11 august, să alunge dubiile cu privire la un diagnostic sau un tratament care nu dă rezultatele scontate.

Între 31 iulie, după ora 16:19, și 2 august după-amiaza, Luna se va afla în tranzit prin zodia Leului dându-le nativilor care aparțin acestui sector zodiacal posibilitatea să trăiască intens provocările astrale ale momentului care se vor produce pe sectorul casei I a cerului lor de naștere și care va fi influențat, în ziua de 1 august, de faza Lunii Noi în Leu care va marca un eveniment în economia vieții lor de fiecare zi generat de o schimbare și, poate, de „începutul” unei direcție de viață personală.

Dar asta încă nu e totul, pentru că, pe 28 iulie, planeta Venus va intra în zodia Leului. În felul acesta, Leii vor avea parte de protecția Micului Benefic până pe 21 august. Din 2 august, după ora 16:21, începe să se (re)pună problema bunei administrări a veniturilor curente.

Alege altă zodie:

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă