În prima parte a zilei de 27 iulie, informații, privitoare la regimul bunurilor sau a chestiunilor materiale, concrete, practice care vin sub forma unor înștiințări și care îi pot alarma sau enerva. Între 27 iulie, după ora 09:29, și 29 iulie la prânz, discuții pe teme domestice, locative, patrimoniale cu membri de familie, cu vecinii, cu proprietarii sau cu reprezentanții instituțiilor de resort.

Între 29 iulie, după ora 14:31, și după-amiaza zilei de 31 iulie, univers afectiv bogat, trăiri intense, mai utile nativilor în plan artistic sau interpretativ. Unele stări de confuzie sau interpretările exagerate pe fondul unor trăiri răscolitoare vor dispărea ori vor fi corectare sub impactul planetei Mercur care, o dată revenită la mersul normal, le va permite să gândească, să trăiască și să interpreteze corect secvențele de viață personală.

Asta nu înseamnă, că unii, vor fi brusc și fără motiv, mai fericiți ci doar că vor fi (ceva) mai raționali. Până atunci vor privi, în continuare, cu un ochi exigent și deloc iertător, derapajele apropiaților. Între 31 iulie, după ora 16:19, și 2 august după-amiaza, munca devine centrul lor de interes și locul care îi va solicita din plin. Pe fond, în preajma zilei de 1 august, se pot petrece multe lucruri bune, utile lor, plăcute, flatante sau avantajoase.

Dar, în acest sector, se va mai petrece o ipostază bună și anume intrarea planetei Venus, pe 1 august, care le va permite tuturor să rezolve o chestiune profesională: transfer, numire, găsirea unui plasament sau a unui loc de muncă convenabil financiar.

Din punctul de vedere al sănătății, însă, același sector indică o suprasolicitare a inimii cu riscurile de rigoare, mai ales dacă se vor comite imprudențe. Din 2 august, după ora 16:21, nevoia de a rămâne lucizi și pragmatici în cazul unor oferte, asocieri, contracte, participări/implicări în diferite activități.

Alege altă zodie:

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă