În prima parte a zilei de 27 iulie, situație delicată generată de un prieten. Între 27 iulie, după ora 09:29, și 29 iulie, la prânz, discretă solicitare organică pe direcția fiziologiei aparatului loco-motor, a circulației arteriale, a sistemului nervos periferic și a plămânilor.

Între 29 iulie, după ora 14:31, și după-amiaza zilei de 31 iulie, Luna se va afla în tranzit prin zodia pe care o patronează și le va da, astfel, celor care s-au născut în zodia Racului, influxuri armonice, necesare lor pentru că le vor susține sectorul organic dar și comportamentul cotidian care va fi unul sensibil la detalii și la aspectele subtile; în plus, din 28 iulie, tot în casa I a cerului de naștere al Racilor, va mai opera o schimbare, este vorba de revenirea la mersul direct al planetei Mercur care, până pe 11 august, le va da șansa să se limpezească în plan personal ca rezultat al unei mai bune comunicări și înțelegeri a informațiilor primite.

Între 31 iulie, după ora 16:19, și 2 august după-amiaza, banii vor deveni o problemă importantă.

Numeroasele influxuri care vin de la planetele în tranzit prin casa banilor obținuți din muncă proprie vor fi intensificate, în preajma zilei de 1 august, de Luna Nouă în Leu; ele vor da acestui sector o vigoare și o importanță lesne de observat în ansamblul preocupărilor acestor nativi care vor fi obligați să țină cont de o situație nu tocmai confortabilă, care vor trebui să ia decizii clare ori să le pună în aplicare fără întârziere dar care, în ciuda acestor condiționări, vor putea aborda cu succes o nemulțumire sau o neregulă salarială.

În acest context, marcat de stres și de conștiința responsabilității, le va veni în ajutor, până pe 21 august, planeta Venus care va intra în tranzit în acest sector în ziua de 28 iulie. Din 2 august, după ora 16:21, dialoguri cu reprezentanți ai instituțiilor administrative.

Alege altă zodie:

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă