În prima parte a zilei de 27 iulie, posibilă surpriză la locul de muncă la primele ore de activitate. Între 27 iulie, după ora 09:29, și 29 iulie la prânz, discuție în vederea semnării unei înțelegeri sau a atenuării unui conflict mai vechi însă cu puține șanse de succes real.

Între 29 iulie, după ora 14:31, și după-amiaza zilei de 31 iulie, efort de a înțelege ce a fost în neregulă și unde s-a greșit în demersurile făcute în vederea obținerii unei cote părți rezultate dintr-un partaj (moștenire, succesiune, donație, transfer de bunuri): informațiile sunt contradictorii iar cei cu care nativul se sfătuiește au viziuni diferite.

Posibilitatea de a elimina măcar o eroare sau de a lămuri un aspect, rămas, până acum, neclar, după 2 august, când Mercur, revenit la mersul direct, prin sectorul acestor interese materiale, îl poate determina. Între 31 iulie, după ora 16:19, și 2 august după-amiaza, puternică mobilizare a resurselor mentale, intelectuale, profesionale în vederea ajungerii la o rezoluție de viață ce presupune acceptarea unor sacrificii, a unor rigori, pentru a se putea depăși nivelul actualei existențe.

Nativii tineri, în plin proces de afirmare, vor fi cei mai motivați „să ia la trântă” cu destinul iar în preajma zilei de 1 august, când, în acest sector, va opera Luna Nouă în Leu, aceste determinări interioare pot căpăta aspectul unei revolte, a unei decizii pe fondul unor evenimente care „umplu paharul”.

Vestea bună vine de la planeta Venus care, din 28 iulie, își va începe tranzitul în sectorul casei a IX-a și le va dam Săgetătorilor, până spre 21 august, șansa de a găsi o cale de rezolvare ori de a primi un ajutor nesperat. Străinătatea poate funcționa ca un factor declanșator al opțiunilor de viață fundamentale. Din 2 august, după ora 16:21, ipostaze menite să le permită buna administrare a persoanei lor, a imaginii lor sau a autorității la locul de muncă.

Alege altă zodie:

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi
GSP.RO

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi