În prima parte a zilei de 27 iulie, posibilă surpriză la locul de muncă la primele ore de activitate. Între 27 iulie, după ora 09:29, și 29 iulie la prânz, discuție în vederea semnării unei înțelegeri sau a atenuării unui conflict mai vechi însă cu puține șanse de succes real.

Între 29 iulie, după ora 14:31, și după-amiaza zilei de 31 iulie, efort de a înțelege ce a fost în neregulă și unde s-a greșit în demersurile făcute în vederea obținerii unei cote părți rezultate dintr-un partaj (moștenire, succesiune, donație, transfer de bunuri): informațiile sunt contradictorii iar cei cu care nativul se sfătuiește au viziuni diferite.

Posibilitatea de a elimina măcar o eroare sau de a lămuri un aspect, rămas, până acum, neclar, după 2 august, când Mercur, revenit la mersul direct, prin sectorul acestor interese materiale, îl poate determina. Între 31 iulie, după ora 16:19, și 2 august după-amiaza, puternică mobilizare a resurselor mentale, intelectuale, profesionale în vederea ajungerii la o rezoluție de viață ce presupune acceptarea unor sacrificii, a unor rigori, pentru a se putea depăși nivelul actualei existențe.

Nativii tineri, în plin proces de afirmare, vor fi cei mai motivați „să ia la trântă” cu destinul iar în preajma zilei de 1 august, când, în acest sector, va opera Luna Nouă în Leu, aceste determinări interioare pot căpăta aspectul unei revolte, a unei decizii pe fondul unor evenimente care „umplu paharul”.

Vestea bună vine de la planeta Venus care, din 28 iulie, își va începe tranzitul în sectorul casei a IX-a și le va dam Săgetătorilor, până spre 21 august, șansa de a găsi o cale de rezolvare ori de a primi un ajutor nesperat. Străinătatea poate funcționa ca un factor declanșator al opțiunilor de viață fundamentale. Din 2 august, după ora 16:21, ipostaze menite să le permită buna administrare a persoanei lor, a imaginii lor sau a autorității la locul de muncă.

Alege altă zodie:

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă